Terug

KALEI CALCIC (25kg) - Sevilla Grey PROMO

Wordt geleverd over 3 werkdagen

KALEI CALCIC is een kant-en-klare kalei met een prachtige kalei-structuur op basis van natuurlijke luchtkalk, verkrijgbaar in 13 natuurlijke kleuren

145,- € 119,- Gratis verzending

Zet op verlanglijst

  • Professionele producten Tooltip Onze producten worden reeds gebruikt door vele renovatiespecialisten en zijn van hoge kwaliteit
  • Voor de vakman & doe-het-zelver
  • Gratis verzending vanaf €100
  • Groot project? Krijg korting

Productomschrijving

KALEI CALCIC (25kg) - Sevilla Grey PROMO

Dit product is een tijdelijke promotie, enkel voor de kleur Sevilla Grey!

Verpakking: 25kg
Verbruik: ca 1,5 kg / m² / laag
  (afhankelijk van de ondergrond)

Kost bij 1 laag: ± 8,7€ / m²  -  Kost bij 2 lagen: ± 17,4€ / m²

    


KALEI CALCIC wordt gebruikt voor het kaleien van muren. Kan toegepast worden op baksteen en andere minerale ondergronden, zowel in nieuwbouw als renovatie, binnen als buiten.

Eigenschap van het product:

  • Natuurlijk product.
  • Pastavorm.
  • Zeer goede dekking.
  • In hoge mate waterdampdoorlatend.

Voordelen van het systeem:

  • Gemakkelijk verwerkbaar, kant en klaar
  • Natuurlijke tinten, milieuvriendelijk

Verwerkingsvoorschriften:
De ondergrond moet ontvet, stofvrij gemaakt worden, zodat deze voldoende draagkrachtig en zuiver is, loszittende delen vooraf verwijderen. De ondergrond dient droog en poreus te zijn. Alle niet te behandelen delen afschermen. De ondergrond eventueel reinigen met hulp van een ontmossingsproduct. Vooraleer de eerste laag KALEI CALCIC aan te brengen dient men de ondergronden zeer goed voor te natten. De pasta met mixer oproeren tot een homogene massa. Een eerste laag wordt aangebracht met een stevige blokkwast of een kleine wormpomp (bij aanbrengen met een wormpomp wordt deze onmiddellijk nagestreken met een blokkwast). Na voldoende droging wordt een 2de laag aangebracht op dezelfde wijze als de eerste. Bij de laatste laag wordt er horizontaal gestreken met de blokkwast, zodat men de typisch borstelstrepen bekomt van een kalei.
Het is belangrijk dat men goed doorwerkt om geen aanzetten te bekomen van het product. Minimumtemperatuur voor het aanbrengen 8°C en voor donkerdere kleuren minimaal 10°C. Gereedschap onmiddellijk reinigen met water en/of ALL CLEAN.
DO IT PRO KALEI CALCIC heeft een invretende werking (gehydrateerde kalk) en kan brandwonden veroorzaken: handschoenen en beschermbril en -kledij dragen is verplicht.


Product tags

Reviews

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
KALEI CALCIC (25kg) - Sevilla Grey PROMO

KALEI CALCIC (25kg) - Sevilla Grey PROMO

145,- € 119,-