Terug

Kant-en-klare Kalei, verkrijgbaar in 30 natuurlijke kleuren:

Filters

Kant-en-klare Kalei, verkrijgbaar in 30 natuurlijke kleuren:De Kalei Calcic is een kant-en-klare kalei pasta met een prachtige kalei-structuur op basis van echte natuurlijke luchtkalk, verkrijgbaar in 30 natuurlijke kleuren. Zeer handig en gemakkelijk in gebruik, enkel het de massa even opmengen en je kan beginnen met de gevel in te pappen met deze kalei. Een echte aanrader met steeds mooi resultaat.

TIP!!
Voor een prachtig resultaat raden wij aan om als 1e laag de KALEI CALCIC aan te brengen, gevolgd door een 2e laag KALEI CALCIC FINO. De grove korrels van de KALEI CALCIC zorgen voor een goede eerste bezetting van de ondergrond, en de fijnere korrelstructuur van KALEI CALCIC FINO zorgt voor een mooie afwerking.


Kalei Pasta versus Kalei Poeder
Natuurkalk is steeds wit, maar kan worden ingekleurd. De meeste aanbieders van kalei bieden droge zakken kalei aan in de natuurkleur, waarbij je pigment moet toevoegen om de gewenste kleur te krijgen. 
OPGELET! Het is vaak onmogelijk om voor elke zak kalei steeds exact dezelfde kleur te bekomen indien je zelf pigment toevoegt. Een kleurverschil op de gevel zal dan steeds te zien zijn.
De Kalei Calcic van DO it PRO is een voorgekleurde Kalei Pasta, die enkel opgemixt moet worden voor gebruik. De kleur is professioneel ingemengd volgens bepaalde pigmentbehoeften, er zal hier dus geen kleurverschil aanwezig zijn tussen de verschillende emmers!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box