Terug

Betaalmethoden


Veilig betalen met Lightspeed Payments

Voor veilige online betalingen werken wij samen met het Belgische bedrijf Lightspeed. Dit e-commerce platform werkt samen met de Payment Service Provider Mollie voor een 100% veilige afhandeling.
Met deze betaalmethoden kunt u bij DO it PRO 100% veilig betalen:
- Bancontact/Mister Cash
- KBC 
- Belfius Direct
- Paypal
- iDeal

- Kredietkaart (VISA, Mastercard)

Of u nu Bancontact/MisterCash, KBC, Belfius, Paypal, iDeal, Visa, MasterCard of Bitcoin gebruikt, de transactie gebeurt steeds via een met verschillende firewalls beveiligde site rechtstreeks tussen Mollie (Lightspeed payments) en u, de koper. Noch DO it PRO, noch derden krijgen uw kaartnummer of andere informatie te zien. Mollie verifiëert o.a. de geldigheid van uw kaart, kaartnummer en toegangsrechten van bijvoorbeeld uw kredietkaart en geeft DO it PRO bericht wanneer alles in orde is en de betaling uitgevoerd is. Zo wordt uw bestelling onmiddellijk bevestigd en kunnen wij meteen overgaan tot verzending van de bestelling.

Voor betalingen met een kredietkaart (VISA, Mastercard) wordt er een kleine bijkomende kost van 2% van de totaalfactuur gevraagd, aangezien deze betaalmethoden extra kosten met zich meebrengen. Alle andere betaalmethoden zijn volledig gratis!
U krijgt van DO it PRO een betalingsbevestiging als uw betaling voldaan is. 


Overschrijving via uw bank

U kan er ook voor kiezen om de betaling te doen via een overschrijving. Wij vragen dan om uw factuurnummer als mededeling te gebruiken tijdens uw overschrijving.
Opgelet: wij kunnen uw aangekochte producten enkel verzenden als de betaling is voldaan. De producten blijven ten alle tijden eigendom van DO it PRO zolang de betaling niet is voldaan.

Hoe werkt het?
1. Plaats uw bestelling
2. Selecteer als betaalwijze: 'overschrijving'
3. U ontvangt de factuur via email
4. U dient de overschrijving bij uw bank te voldoen met de betalingsinformatie op uw factuur
5. Van zodra wij de betaling zien binnenkomen, ontvangt u een bevestigingsmail ter confirmatie

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box