Terug

Verzenden & retourneren

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 10u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms moeten producten nog bereid of gemengd worden en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd, wij verzenden altijd ten laatste binnen de 48u. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.


Bij DO it PRO worden alle producten GRATIS verzonden in België en Nederland, bij elke aankoop van meer dan 100€.

Het is niet mogelijk om verzendingen te doen naar andere landen dan België en Nederland. 
Voor aankopen van minder dan 100€ is de verzendkost voor ons te groot om deze gratis aan te bieden. In dat geval wordt er dan 7,95€ gevraagd voor verzendingen in België, en 14,95€ voor verzendingen in Nederland. Al onze verzendingen verlopen via pakketbezorging (per colli of per pallet) van een betrouwbare leveringsdienst. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag, na de verzending, tussen 9u en 18u plaatsvinden. Helaas kunnen wij het exacte moment van aflevering niet garanderen.


Retour

In principe worden verzonden producten niet retour gezonden. Indien er zich uitzonderlijk toch een probleem zou voordoen met het aangekochte product, heeft u het recht om hier binnen 24u na levering melding van te maken. Wij zullen dan contact met u opnemen en u kan de producten dan retour zenden.
Zullen in geen geval worden teruggenomen:
 gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen
 - artikelen waarvan de verpakking (of een deel ervan) geopend werd – ingekleurde artikelen 
- artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.


"Oei, ik heb een verkeerd leveringsadres doorgegeven."

Per ongeluk een verkeerd leveringsadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.


Jaarlijkse vakantie

Gelieve rekening te houden dat er geen leveringen kunnen gebeuren tijdens het bouwverlof van juli, en tijdens de kerst en nieuwjaarsweek in december. Bestellingen die geplaatst en/of betaald worden tijdens deze weken, zullen de week erna verzonden worden. 

Voor het jaar 2018 geldt dit van maandag 23 juli tem zondag 29 juli,
en van maandag 24 december tem zondag 6 januari 2019.

Voor het jaar 2019 geldt dit van zaterdag 20 juli tem zondag 4 augustus,
en van maandag 23 december tem zondag 5 januari 2020.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box